Σχετικά

Η ομάδα του aggelies.gr απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με διάθεση και νέες ιδέες. Αξιοποιώντας την εμπειρία τους στη διαχείριση  ιστοσελίδων αγγελιών στο εξωτερικό και με γνώμονα την έγκυρη και αντικειμενική πληροφόρηση των χρηστών, εισέρχονται στον ελληνικό χώρο του ίντερνετ δημιουργώντας ένα “χάρτη” με τις διαθέσιμες ιστοσελίδες αγγελιών.

Η επιλογή της κατάλληλης ιστοσελίδας για την αναζήτηση ή καταχώρηση αγγελιών απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο, καθώς οι επιλογές ηλεκτρονικών υπηρεσιών στη χώρα μας αυξάνονται αλματωδώς, διχάζοντας την γνώμη του κοινού για το ποιές είναι οι καλύτερες και προβληματίζοντας συχνά για το βαθμό αξιοπιστίας τους.

Το aggelies.gr κατόπιν έρευνας παρουσιάζει τις ιστοσελίδες με την εντονότερη δράση στην ηλεκτρονική αγορά, προσφέροντας στο κοινό μια σφαιρική άποψη για τις παροχές υπηρεσιών και  την λειτουργία τους, ενώ αξιολογεί με τη ματιά του χρήστη το βαθμό χρηστικότητας και την ανταπόκριση του κοινού στις παροχές τους. Παράλληλα, έχει ανοιχτούς ορίζοντες στις νέες  ιστοσελίδες που εισέρχονται στην αγορά αγγελιών, προωθώντας αυτές που αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για το κοινό, ενώ καλωσορίζει  τη συμμετοχή των χρηστών στην διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης.

Το aggelies.gr είναι ένα εργαλείο διευκόλυνσης του κοινού που ψάχνει και παρουσιάζει με αντικειμενικότητα τις ιστοσελίδες αγγελιών και είναι ανεξάρτητο από εμπόρους αυτοκινήτων, μεσιτικά γραφεία, και γραφεία ευρέσεως εργασίας.

Με μοναδικό στόχο να γίνει ο αξιόπιστος φίλος των χρηστών, το aggelies.gr  παρουσιάζει το πιο ανανεωμένο χάρτη αγγελιών που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας επιλογή.